Acer атакува гейминг пазара с продуктовата линия Predator


Последният продукт от линията Predator на Acer, който си спомням е Predator AG3 десктоп машина, която излезе на пазара преди няколко години с начална цена 1000 долара.

Acer са готови да представят няколко продукта от линията Predator, включително преносим компютър, десктоп компютър, монитор, дори и таблети.

Според Digitimes, Acer събира екип за komputar-acer-predator-2разработване на продукти, които ще са в подкрепа на професионални геймъри. Предполага се, че идеята е да се изгради експозиция на марката за линията Predator, която очевидно ще включва и дънни платки. Актуализации ще има на всеки два до три месеца.

За някои от тези продукти вече има снимков материал, всички от които са ясно насочени към геймърите с агресивни ъгли и силен стайлинг. Десктоп моделите се отличават с дизайн, който или ще заобичате или ще намразите.

laptop-acer-predator-1Що се отнася до лаптопите, които ще са налични в 15” и 17” форм фактори, може да видите някои гейминг функции, като например червена рамка около WASD и клавишите със стрелките. Налични са USB 3.0 портове, мултимедийни жакове и доста големи вентилационни отвори, свързани с масивна охладителна система.

Наличен е и таблет Predator, който има четири предниtablet-acer-predator-DSC_0266_w_600-2 високоговорителя и Haptic обратна връзка, която позволява на геймърите да “усещат” играта, която играят. Един вид това са вибрации, осигуряващи допълнителни усещания за по-реалистични преживявания.

laptop-acer-predator tablet-acer-predator-DSC_0266_w_600

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.